fbpx

kvalitet og bæredygtighed

hos Apsara Copenhagen

Skønhed, bæredygtighed og holdbarhed er kvalitet hos Apsara Copenhagen.  

Hos Apsara har vi et ansvarsbevist minedrift. Vores direkte adgang til minerne sikre derved arbejdsforholdene for den enkelte minearbejder. Vi arbejder hver dag med et stort fokus på at garantere en bæredygtig tilgang til minedrift af sjældne ædelsten og diamanter. Hos Apsara Copenhagen udvinder vi selv de rå ædelstene direkte fra minerne. Derefter bliver de slebet og skåret til perfektion af vores talentfulde diamantslibere. Ædelstensslibning er et håndværk. Viden om og oplæring i dette håndværk går i arv gennem generationer. Endvidere har vi højt fokus for udvindelse af vores diamanter som alle bærer certifikatet ”The Kimberly Certificate Of Origin” udarbejdet af ”United Nations Global Compact (UNGC)”.  Hos Apsara Copenhagen har vi nogle af de dygtigste diamantslibere og dermed kan vi garantere en eksklusiv høj kvalitet og standard for vores ældesten og diamanter.    

Nogle ædelsten bliver varmebehandlet, andre bliver behandlet med kemikalier osv. dette kan få de knap så kønne sten til at fremstå mere eksklusive og flottere i farverne.

Hos Apsara Copenhagen arbejder vi udelukkende for at bruge naturlige og ubehandlede ædelsten og diamanter og det er meget vigtigt for os, at aflevere de mest fantastiske og nøje udvalgte smykker til vores kære kunder.

For os er det, at lave smykker, et værdifuldt håndværk.

 

Uncut rose gemstones
Uncut gemstones
gold ring

Vi går målrettet efter at være opmærksomme og tage hensyn til de miljøer og mennsker der bliver påvirket af vores virksomhed. Hvilket betyder at vi bruger genbrugsguld, smelter det om og giver det nyt liv. Det gør vi for, ikke at bidrage til unødig minedrift. Derudover bruger vi den dagdag, stadig den samme lille gruppe af leveradører som vi begyndte med.  

Apsara Copenhagen

– We make women feel special