fbpx

Om Apsara Copenhagen

Idéen bag

Idéen bag Apsara Copenhagen er at skabe smykker, der kan bidrage til, at nutidens kvinder kan føle sig guddommelige blot ved at bære smykker, der er lavet af allerhøjeste kvalitet. Alle kvinder fortjener nemlig sådanne smykker, og det skal Apsara Copenhagen være med til at muliggøre. Vores smykker kombinerer således linjeføringen og æstetikken fra den skandinaviske natur med østens rige farver og traditioner for ædelstens-fattede smykker, og på denne måde er målet, at smykkerne bidrager til, at alle kvinder værdsættes for deres individualitet og styrke. Heraf kommer også brandets navn – Apsara Copenhagen. I oltidens Sri Lanka navngav man nemlig de smukkeste prinsesser og dronninger for Apsara, og smykkerne skal således indbyde alle kvinder til at være deres helt egen Apsara.

Indehaver

Højeste kvalitet

Etiske sten og materialer

Her hos Aspara har vi fokus på miljøet, og derfor sørger vi altid for at fremskaffe vores materialer på en etisk og miljøvenlig måde. Alle vores smykker er desuden lavet af diamanter og ædelsten af allerhøjeste kvalitet, og vi anvender til dags dato stadig den samme lille gruppe af leverandører, som da brandet først blev etableret. Hver eneste ædelsten og diamant, som vi anvender i vores smykker er desuden blevet nøje udvalgt for dens unikke skønhed. Dette betyder naturligvis også, at stenene i vores smykker er unikke og kan variere i både størrelse og farve.

Historien

Bag Apsara

Apsara Copenhagen blev etableret af Nalika Jensen. Nalika er født på Sri Lanka, men hun er opvokset i Danmark, og hendes historie afspejles i stor grad i hendes smykkedesigns, hvor de smukke farver fra østen møder de æstetiske designs fra Skandinavien. Navnet Apsara blev givet til de prinsesser og dronninger af det gamle kongerige Sigiriya, som ville blive husket for deres skønhed samt deres udsøgte smykker.

Her hos Apsara Copenhagen ønsker vi således, at enhver moderne kvinde føler sig som en Apsara i deres eget liv, ved at bære vores unikke smykker. Nalika selv har haft en kreativ barndom, hvor der var frie tøjler til blandt andet at tegne på væggene i familiens hjem. Hun genskaber de mange flotte farver fra havet ved hendes barndomshjem, de kreative stunder fra hendes barndom samt den skandinaviske naturs æstetik i hendes smykkedesign.