fbpx

Guide: Smykkepleje til guld ring, diamant og ædelstenssmykker

 

Smykkepleje er vigtig for at kunne opbevare dine smykker i god stand på den lang løbe. Diamantsmykker bør altid skånes for daglige eksponering til hhv. sæbe, rengøringsmiddel, cremer og serum m.v.

En diamant skinner når lyset passerer igennem facetterne slebet på diamanten. Derfor vil olie, sved og snavs blokere for lysets, hermed vil diamanten miste glansen og dens wow effekt.

Derfor anbefaler vi at du tager dit smykke af når du:

  • Går i bad
  • Rengør
  • Bruger skønhedsprodukter
  • Går i seng

Husk at opbevare dit smykker adskilt for at undgå at de ridser hinanden.

 

Rengøring

 

Såfremt du er typen som aldrig tager dine smykker af ved daglige gøremål anbefaler vi at du regelmæssigt renser dine diamantsmykker.

Der findes en gammel husmorråd som du evt. kan benytte i hjemmet. Her skal du bruge noget lunken vand i en skål, en blød tandbørste og en mild sæbe uden syre. Læg herefter dine diamantsmykker i sæbevand i et par minutter, og rengør dem forsigtigt med en tandbørste med bløde børster. Børst gerne forsiden og bagsiden af diamanten. Efterfølgende skal diamanten tørre af med en blød fnugfri klud.

 

 

Vi kan hjælpe dig med en grundig rengøring

 

Vi anbefaler dog altid at du ringer til os og aftaler tid til grundig rens af dine smykker da vi har de rette maskiner til rens og polering af diamantsmykker. 

Apsara Copenhagen

– We make women feel special