fbpx

Sylvia Ring – 18 Karat guld – Hvid Topas

Er lavet af 18 karat Guld

Isat en (5*5mm) 0.6 Kt. naturlig hvid topas

 

kr. 8.900

Varenummer (SKU): SYL0101-18KY-TOWH Kategorier: ,
✔ Gratis Levering ✔ Certifikat Medfølger
✔ Kvalitetsgaranti ✔ 100% kundetilfredshed
✔ Gratis Gravering ✔ Dansk Design
✔ Konfliktfri Diamanter  
Ring størrelsesguide➤

Elegant guldring med levende hvid topas.

Topas, ædelstenen med mange farver. Navnet "topas" udspringer af det olindiske ord "tapas" hvilket betyder "ild eller glød". Over tid har fokus været på topaser i gyldne farver som orange, gul, blå, brun og grøn. Det var også topas i disse farver, som egypterne elskede. De mente, at ædelstenen havde indkapslet den varme, gyldne glød fra solguden Ra. Grækerne bar topas i troen på, at det kunne gøre bæreren stærkere og endda gøre ham usynlig. Senere troede romerne, at topasen havde en særlig forbindelse til guden Jupiter.

LEVERINGSTID

Vi bestræber os på at levere din ordre så hurtigt så muligt. Du kan forvente levering med PostNord, til privat og pakkeshop indenfor 1-4 arbejdsdage fra mandag til fredag hvis produktet er på lager. Fjernlager: 2-4 uger og special fremstillede vare op til 8 uger. Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”. Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig. Ordrer afgivet i weekenden eller på danske helligdage behandles den efterfølgende arbejdsdag. I forbindelse med højtider og helligdage må der påregnes længere leveringstid. Skulle der opstå forsinkelser hos GLS kan Apsara Copenhagen Fine Jewellery dog ikke drages til ansvar.

FRAGT

Når du handler hos Apsara Copenhagen Fine Jewellery, leverer vi dine smykkeordrer gratis til den ønskede privat adresse eller pakkeshop i Danmark. RETUR Du kan altid ombytte eller returnere varer, der er købt på apsaracopenhagen.dk. Når du returnerer beder vi dig venligst om at henvende dig til info@apsaracopenhagen.com for at få en forudbetalt returlabel tilsendt på mail. Husk at få en kvittering på posthuset, som bevis på, at du har returneret pakken. Apsara Copenhagen Fine Jewellery yder 30 dages fuld fortrydelsesret gældende fra den dag du modtager dine varer. Fortrydelsesretten kan kun anvendes, hvis varen tilbageleveres i samme stand og mængde. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi indenfor 30 dage overføre købesummen til din konto. Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort som vareren er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Returnering/fortrydelsesret gælder ikke på special fremstillede smykker.

Specifikation

Topas

Topas, ædelstenen med mange farver. Navnet "topas" udspringer af det olindiske ord "tapas" hvilket betyder "ild eller glød".

Historien

Over tid har fokus været på topaser i gyldne farver som orange, gul, blå, brun og grøn. Det var også topas i disse farver, som egypterne elskede. De mente, at ædelstenen havde indkapslet den varme, gyldne glød fra solguden Ra. Grækerne bar topas i troen på, at det kunne gøre bæreren stærkere og endda gøre ham usynlig. Senere troede romerne, at topasen havde en særlig forbindelse til guden Jupiter.

Det siges, at topas giver bæreren balance, beskyttelse, succes og fjerner stress.