fbpx

Emily Ring – 18 Karat Guld – Naturlig Hvid Safir – Naturlig Lyserød Safir

Vores Emily ring er en enkelt og elegant ring, som passer til enhver lejlighed. Med de fine små safir giver ringen et enkelt og smukt udtryk, der let kan kombineret med større og mere farverige ringe, eller med de mere enkelte safir ringe i vores udvalg. Samtidig gør designet at Emily ringen med safir står strålende helt for sig. Til kvinden, der elsker ædelsten, farver og kvalitet.

kr. 7.900

Varenummer (SKU): EMI0103-18KY-SAPI Kategorier: , , ,
✔ Gratis Levering ✔ Certifikat Medfølger
✔ Kvalitetsgaranti ✔ 100% kundetilfredshed
✔ Gratis Gravering ✔ Dansk Design
✔ Konfliktfri Diamanter  
Ring størrelsesguide➤

Er lavet af 18 kt. guld

Isat 3 stk. (2mm) 0,10 Kt/stk. hvid safir, 3stk (3mm) 0,16 Kt/stk. lyserød safir; i alt 0,78 Kt

Specifikation

Safir

Safir er en anden variant af korund, bedst kendt for sin dybe blå farve. Safirer kan imidlertid findes i et hav af farver, på nær rød, hvor de mest hyppige er blå, gule, grønne, pink samt farveløse safirer. Ren blå er den mest kostbare farve for safir, og de blå safirer hører også til eliten blandt ædelstene. Denne farve af safirer er meget sjælden. Nøgleordene for safir er kreativ udfoldelse, intuition og håb, og det siges af safirer kan hjælpe til at få opfyldt sine drømme. Safir har med sin hårdhed 9 på mohs skalaen en særdeles god holdbarhed uden tendens til spaltning.
Safirer er at finde mange steder rundt omkring i verden, hvoraf de vigtigste er: Indien, Afganistan, Pakistan, Kenya, Madagaskar, Sri Lanka, Kina, Myanmar, Thailand og Australien. I Myanmar har der været minedrift i over 3.500 år. Nogle af de flotteste safirer er dem, der udvindes på Sri Lanka. De har fået navnet ”Ceylon safirer”. ”Kashmirblå” bruges om alle safirer med en bestemt flot blå farve – uanset hvor de er blevet gravet op henne.

Historie

Navnet safir er kommet af det græske ord "sappheiros" og det latinske "sapphirus" som betyder "blå sten, men det er først inden for de seneste par hundrede år, at navnet blev knyttet specifikt til den smukke blå safir.
Selvom den royale blå samt kornblomst blå safir er de absolut mest eftertragtede safir, så kommer safiren faktisk i mange forskellige farver: Blå, hvid, grøn, gul, orange, lyserød og lilla.