fbpx

Anna Øreringe – 18 Karat Guld – Top Wesselton Diamanter

kr. 4.900

✔ Gratis Levering ✔ Certifikat Medfølger
✔ Kvalitetsgaranti ✔ 100% kundetilfredshed
✔ Gratis Gravering ✔ Dansk Design
✔ Konfliktfri Diamanter

 

Beskrivelse

Disse diamant øreringe er fremstillet i atten karat rødguld og har otteogtyve (0.8 mm) i alt 0.07 ct. top wesselton VS1. diamanter sat halvvejs rundt i italiensk fatning.

Diamanter, et mineral sammensat af rent kulstof. Det er det hårdeste naturligt forekommende stof, man kender og er også den mest populære ædelsten.

På grund af deres ekstreme hårdhed har diamanter en række vigtige industrielle anvendelser. Diamanternes hårdhed, glans og glimt gør dem uforlignelige med ædelstene.

I ædelstens symbolik repræsenterer diamanten styrke, kraft, mod og kærlighed og er fødselsstenen for april.

 

 

                               Specifikation

Diamant

Diamanten er krystallinsk kulstof, der er det hårdeste kendte mineral, normalt er det næsten farveløst, når det er gennemsigtigt og fri for fejl og højt værdsat som en ædelsten. Den mest populære og brugte diamantslibning er en brillantslebet diamant, et snit, hvor adskillige facetter er placeret, så de fleste lysstråler reflekteres gennem dem.

Historien

I oltidens Grækenland kaldte man diamanten "adamas", hvilket betyder "uovervindelig", "uopslidelig", "rigtig" og "utæmmet". Krigere i det antikke Grækenland bar diamanter, da stenene mentes at styrke krigerens muskler og bringe dem uovervindelighed. Diamantens kraft, hårdhed og skønhed er blevet værdsat gennem historien i mange civilisationer. Den berømte persiske digter Hafiz bemærkede, at " regnbuen er indespærret i en diamant for evigt". I antikken blev en diamant altid anset for at være et symbol på styrke og kraft. Oltidens grækere troede, at diamanter repræsenterede tårer fra grædende guder. De gamle romere troede, at diamanter blev anset for at være en del af ydre ringe af stjerner, som var faldet til jorden.