fbpx

Emily Ring – 18 Karat Hvid Guld – Naturlig Lilla & Hvide Safir

kr. 7.900

Varenummer (SKU): EMI0103-18KY-SAVI Kategorier: , , ,
✔ Gratis Levering ✔ Certifikat Medfølger
✔ Kvalitetsgaranti ✔ 100% kundetilfredshed
✔ Gratis Gravering ✔ Dansk Design
✔ Konfliktfri Diamanter  
Ring størrelsesguide➤

Denne smukke safir ring er lavet af 18 karat guld

Isat 3 stk. (2mm) 0,10 Kt/stk. naturlig hvide safir, 3stk (3mm) 0,16 Kt/stk. naturlig lilla safir
i alt 0,78 Kt

Elegant og farverig safir ring med naturlige hvide og lilla safir, som er passende til enhver Apsara, der drømmer om lidt ekstra. Vores fine ring med safir er også flot sat sammen med andre safir ringe. To tynde ringe sat sammen, kan give et smukt og elegant udtryk og gør det muligt, at tilpasse, så man får lige det look man ønsker.

Specifikation

Safir

Safir er en anden variant af korund, bedst kendt for sin dybe blå farve. Safirer kan imidlertid findes i et hav af farver, på nær rød, hvor de mest hyppige er blå, gule, grønne, pink samt farveløse safirer. Ren blå er den mest kostbare farve for safir, og de blå safirer hører også til eliten blandt ædelstene. Denne farve af safirer er meget sjælden. Nøgleordene for safir er kreativ udfoldelse, intuition og håb, og det siges af safirer kan hjælpe til at få opfyldt sine drømme. Safir har med sin hårdhed 9 på mohs skalaen en særdeles god holdbarhed uden tendens til spaltning.
Safirer er at finde mange steder rundt omkring i verden, hvoraf de vigtigste er: Indien, Afganistan, Pakistan, Kenya, Madagaskar, Sri Lanka, Kina, Myanmar, Thailand og Australien. I Myanmar har der været minedrift i over 3.500 år. Nogle af de flotteste safirer er dem, der udvindes på Sri Lanka. De har fået navnet ”Ceylon safirer”. ”Kashmirblå” bruges om alle safirer med en bestemt flot blå farve – uanset hvor de er blevet gravet op henne.

Historie

Navnet safir er kommet af det græske ord "sappheiros" og det latinske "sapphirus" som betyder "blå sten, men det er først inden for de seneste par hundrede år, at navnet blev knyttet specifikt til den smukke blå safir.
Selvom den royale blå samt kornblomst blå safir er de absolut mest eftertragtede safir, så kommer safiren faktisk i mange forskellige farver: Blå, hvid, grøn, gul, orange, lyserød og lilla.