fbpx

De smukke Apsaras fra Lion Rock

Det her er en historie om dronninger og prinsesser.

I oldtidens Sri Lanka var der engang en kæmpe klippe. Den fik navnet Lion Rock. På toppen af denne klippe blev der, i det femtende århundrede, bygget en stor fæstning, som blev reageret af Kong Kashyapa. Han kaldte fæstningen for Sigiriya, og på dette fortryllende sted boede de smukke dronninger og prinsesser kaldt Apsaras.

Klippen står der endnu, fæstningen er en tom ruin, fortidens dronninger og prinsesser er for længst forsvundet men mindet om deres skønhed lever videre den dag i dag, som smukke vægmalerier på de gamle vægge.

Apsaraerne fra Lion Rock var kendt for deres skønhed og for de farvestrålende og ædelstensbesatte smykker de bar. Det er fra denne lille bid af historien at Apsara Copenhagen er grundlagt.

Vores designs er inspireret af de smukke Apsaras og de særlige ædelstensbesatte smykker der prydede dem. Vi bruger de smukke farver fra Sri Lankas natur og følelsen af at være smuk og stærk som en Apsara. Vi ønsker at give alle kvinder muligheden for, at føle sig som en dronning eller prinsesse. Det mål arbejder vi hen mod gennem vores designs og smykker.

sigiriya lion rock

Apsara Copenhagen

– We make women feel special