fbpx

Historien bag Apsara Copenhagen

– Mød vores grundlægger og designer

Danmark er et land fuld af farvede firkanter. Særligt, hvis du ser gennem et barns øjne den første flyvetur mod et nyt land og et nyt liv. Nalika Jensen er født Sri Lanka og kom til Danmark som 10 årig sammen med sin familie. Hendes første indtryk af Danmark var alle de firkanter man ser, hvis man kigger ud af flyvinduet mens det flyver over landet: 

“Der var bare firkanter over det hele, I forskellige farver og størrelser. Det var smukt”  

Disse firkanter og klare omrids er blevet en del af hendes inspiration da hun stiftede Apsara Copenhagen. De kommer særligt til udtryk i Isabella kollektionen 

Nalika er en kreativ sjæl. Hun finder inspiration i den natur, der omgiver hende. Sri Lanka voksede hun op nær havet og brugte dagene , at lege ved bounty strandene mens de klare blå bølger rullede op det hvide sand. Nalika er også inspireret af de grønne, frugtbare skove Sri Lanka og de smukke lotus blomster, der blomstre i den tidlige sommer 

Farverne af de to verdner mødes; de smukke rene linjer fra norden og de vilde og rige farver fra Sri Lanka er grundlaget for de smykker Nalika designer. 

Apsara Copenhagen har fået sit navn fra de smukke Apsaras der engang levede på Lion Rock. Formålet for Nalika er at give alle nutidens kvinder muligheden for at føle sig som de smukke prinsesse eller dronning fra fortiden, ganske simpelt ved at bærer smukke, eksklusive smykker af den højeste kvalitet:

Vores smykker kombinere linjerne og æstetikken fra den skandinaviske natur med de rige farver og traditioner med ædelstensbesatte smykker fra østen.

apsara copenhagen founder and head designer

Apsara Copenhagen

– Alle kvinder fortjener at føle sig smukke