fbpx

Cassiopeia

-Himlens W eller en mytisk dronning?

cassiopeia ring

Faktisk ingen af delene. Vores Cassiopeia ring er noget helt for sig selv.

Ringen her er inspireret af de smukke blomster, der blomstrer i forskellige botaniske haver.

De smukke farver i en flot bred regnbue omringet af Top Wesselton diamanter, er et smukt eksempel på vores rene linjer inspireret af østens rige farver.

Himlens W, Cassiopeia er en af de mest kendte stjernetegn på nattehimlen. Ikke alene er det virkelig smukt men det er også det tydeligste stjernetegn deroppe. Stjernetegnet har fået sit navn efter oldtidens græske dronning Cassiopeia, der var gift med Kong Cefeus og mor til prinsesse Andromeda.

Cassiopeia var en frembrusende og højlydt kvinde, der gerne fortalte om hendes egen og sin datters skønhed. En dag, hvor de gik tur på stranden, kiggede hun på bølgerne og sagde, at de var grimme i forhold til datteren. Dette hørte havguden Poseidon og han var rasende.  Han sendte et havuhyre mod kongeriget, der hærgede og ødelagte alt langs strandende og sendte flodbølger ind over landet. Cassiopeia var tvunget til, at ofre sin datter til havmonstret for at formildne den vrede havgud. Heldigvis blev Andromeda reddet af en ung helt, Perseus – men det er en historie til en anden dag. 

Apsara Copenhagen

– We make women feel special